Lekker even op vakantie met de familie, of misschien wel een weekendje weg met vrienden? De auto is altijd een goede oplossing om relatief snel een afstand te overbruggen. Vaak wordt er dan ook gekozen voor de auto wanneer er een vakantie op de planning staat. Bijna ieder huishouden beschikt wel over een auto en daardoor is het eenvoudig om in groepsverband te reizen. Autorijden is een geweldige manier om je tijd te besteden. Het is een ontspannen activiteit waar je vele plezier aan kunt beleven.

Autorijden is een populaire hobby in Nederland. Er zijn veel verschillende soorten auto's om te rijden, en je kunt ze heel makkelijk huren of kopen. Maar wat als je juist van plan bent om jouw oude auto weg te doen? Tegenwoordig kun je in Nederland en België zelfs jouw oude auto laten ophalen. Je ontvangt al binnen 2 uur het hoogste bod op jouw sloopauto. Het aanmelden van schade auto’s is zeer eenvoudig en helemaal gratis.  Maar hoe werkt het? In deze blog bespreken we hoe je eenvoudig profiteert van het verkopen van jouw sloopauto. 

Hoe gaat het verkopen van de sloopauto? 

Eenvoudig je sloopauto verkopen? Het start allemaal met het online aanmelden van de auto. Dit is helemaal gratis en binnen een paar minuten kan dat al geregeld worden. Vervolgens neemt één van de medewerkers contact met de verkoper van de oude auto op. In dit gesprek zal er voornamelijk gevraagd worden naar aanvullende informatie van de auto. Hierdoor kan er een advertentie worden opgemaakt en kan de auto in de verkoop. Doordat de advertentie van OSW.nl alle details van de oude auto bevat, wordt ervoor gezorgd dat je de best mogelijke prijs voor jouw sloopauto kunt krijgen. 

Nadat de aanmelding voltooid is, moet het worden goedgekeurd. Na goedkeuring wordt de auto geplaatst op een besloten website. Op deze manier kunnen opkopers beschikken over alle informatie die ze nodig hebben. Vervolgens kunnen de opkopers een bod uitbrengen. Daarna zal één van de medewerkers bellen of mailen om je op de hoogte te brengen van het hoogste bod. Het is vervolgens geheel vrijblijvend of je akkoord gaat met het bod.

Wanneer je het hoogste bod accepteert, kan de sloopauto worden opgehaald. Je krijgt het geld op de rekening gestort, klinkt erg eenvoudig toch! Je weet dat je altijd de beste prijs zult ontvangen, en kunt met een gerust gevoel terugkijken op de verkoop van de sloopauto. Bovendien kun je het bedrag misschien wel heel goed gebruiken voor het kopen van jouw droomauto.