Itonomy is een onderneming die zich verdiept in verschillende gebieden. Het gaat voornamelijk om het maken van technische programma’s die mensen bij elkaar brengt om oplossingen te creëren. De oplossingen die ze bieden en samen ontwikkelen zijn gebaseerd op huidige problemen in de maatschappij. Het programma waar Itonomy deel van uitmaakt  staat bekend als Magento. Dit is een partnerprogramma dat is te verdelen in verschillende categorieën. Adobe Magento commerce is het meest gebruikt e-commerce systeem dat er is. Het is door Adobe en Magento erkend en is gevestigd in Utrecht.

 

Wat doet Itonomy eigenlijk?

Itonomy biedt dus oplossingen voor als je in de e-commerce zit. Er zijn waarschijnlijk een hoop mensen die geen flauw idee hebben wat e-commerce nu eigenlijk is. E-commerce is een vorm van ondernemen waarbij je door middel van een online webshop producten verkoopt. Er zijn vandaag de dag een heleboel verschillende markten met een groot aantal verschillende verkopers. Je hebt verkopers die producten van een hoge kwaliteit verkopen, maar ook een hoop leveranciers die alleen maar geven om kwantiteit. Als verkoper wil je er natuurlijk uitspringen voor de consument en Itonomy heeft oplossingen die ervoor zorgen dat jouw e-commerce bedrijf een succes wordt. 

 

De progressive Web app met verschillende functionaliteiten 

itonomy heeft een nieuwe frontend techniek ontwikkeld waarin ze gebruik maken van Google. De magento 2 pwa is een applicatie die voor het web dezelfde functies heeft die er eerder waren op een native desktop- of een mobiele app. Echter is de PWA niet specifiek gemaakt voor een bepaald besturingssysteem. Je kunt bijvoorbeeld op zowel Android als IOS gebruik maken van de Web Apps. Webshops van tegenwoordig vaak eerst via een mobile first ontwikkeld. Hierdoor krijgen ze geen toegang tot bepaalde functionaliteiten. Je kunt de webpagina’s bijvoorbeeld niet zo snel laden als met de PWA. 

 

Daarnaast moet je gebruik maken van fingerprint en face ID om in te loggen en kun je met de PWA ook betalen vanuit de winkelmand met een Face ID. Daarnaast heeft itonomy het voor elkaar gekregen dat je nu ook zonder internetverbinding op de webshop kunt komen van je e-commerce. Dit klinkt misschien bijna onwerkelijk, maar voordelen als deze kunnen ervoor zorgen dat jouw webshop de andere concurrenten passeert. Met het toenemende aanbod aan producten van steeds meer verschillende e-commerce bedrijven is het altijd fijn om iedereen een stapje voor te zijn. Zo kun jij er voor zorgen dat je klanten tevreden zijn en niet naar een concurrent gaan.