Het is voor het personeel altijd leuk om verrast te worden door het bedrijf. Meestal kiezen bedrijven ervoor om in het einde van het jaar een geschenk te geven aan het personeel. Dat is natuurlijk leuk om te doen en hierdoor kan je als personeel de feestdagen van kerst ingaan met een leuk geschenk. Het is voor een bedrijf echter ook mogelijk om het personeel op andere momenten te verrassen. Er zijn dan ook genoeg feestdagen waar je voor kan kiezen om het personeel te verrassen met een geschenk. Uiteraard is het dan vaak aan te raden om het geschenk aan te laten sluiten bij de feestdag. Op deze manier zal het personeel altijd wel blij zijn met het geschenk dat gegeven wordt. Bovendien kan iedereen van het personeel op deze wijze met een fijn gevoel de feestdag beginnen. 

 

Sinterklaas

Een van de feestdagen die in Nederland natuurlijk altijd goed gevierd wordt is de feestdag van de Sint. Sinterklaas is een relatief beroemde feestdag die veel mensen in ons land vieren. Daarom is het als bedrijf zijnde altijd wel een goed idee om het personeel op of rondom deze dag een geschenk te geven. Hoewel de feestdag over het algemeen vooral voor kinderen bedoeld is heb je alsnog ook voor het personeel genoeg opties aan geschenken die je kan geven. Bovendien is het voor het personeel hierbij mogelijk om het geschenk te delen met de rest van het gezin. Dit jaar zal de viering van Sinterklaas nog eens extra leuk gaan worden. Het WK zal namelijk samenvallen met de viering van de Sint. Hierdoor kan alles niet alleen rood en geel kleuren voor de Sint, maar kan de kleur oranje ook nog eens toegevoegd worden. 

 

Geschenken 

Op het gebied van de geschenken heb je als bedrijf dus veel mogelijkheden. Rond de dagen van de Sint is het altijd leuk om het personeel te verrassen met geschenken van de zoetigheid van de Sint. Hierbij kan je denken aan zaken als de bekende pepernoten of de schuimpjes of chocoladeletters. Daarbij kan je kiezen uit veel soorten pakketten en combinaties waar je het personeel op een leuke wijze van kan laten genieten. De geschenken van de Sint kunnen dit jaar dus ook gecombineerd worden met het WK voetbal. Een oranje Sinterklaas pakket is dan ook de perfecte combinatie van dit jaar. Van deze pakketten zijn er diverse opties waaruit gekozen kan worden. Een oranjepakket is een leuke optie om iedereen van het personeel te verrassen met een leuk geschenk.