Tegenwoordig kiezen veel meer huishoudens ervoor om niet ver weg te gaan voor de vakanties. Niet zo gek want alles wordt duurder en om nou uren in de rij te gaan staan op Schiphol? Nee dat zien we ook niet zo zitten. Gelukkig kun je in eigen land prima op vakantie. Waar dan? Nou overal! In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

In het zuiden

Laten we in het zuiden beginnen. De Brabantse cultuur is heel gemoedelijk en er zijn verschillende gezellige campings waar je prima kunt vertoeven. Een camping in Brabant met zwembad is zo gevonden. En dat zorgt ervoor dat je met z’n tweeën maar ook met de hele familie hier terecht kan. Maak een uitstapje naar een van de grotere steden in Brabant of bezoek een pretpark in de buurt. Er is meer dan genoeg te doen!

In het noorden

Helemaal in het noorden van Nederland zitten we dicht bij de zee en dat biedt ook een hoop mogelijkheden als het om vermaak gaat. Zo kan je met een bootje het water op of aan het strand genieten in de zomer en lekker uitwaaien. Ook daar kun je de grote steden bezoeken en de toerist in eigen land uithangen en ook daar kun je vervolgens met terugkeren naar je camping met zwembad Noord Holland.

In het midden

Liever niet naar de uiterste van ons kleine landje? In het midden vind je dit soort pareltjes ook en ben je overal dichtbij in de buurt. Het mooie aan het midden van Nederland zijn de bosrijke gebieden die je hier vindt. Perfect als je wilt wandelen of fietsen. Maar ook hier zijn steden die je kunt bezoeken en cultuur die je kunt opsnuiven. Net als op een vakantie in het buitenland dus. En dat maakt dat je ook in je eigen land een volwaardige vakantie kunt hebben. Er zijn hier vast tal van dingen die je nog nooit gezien of meegemaakt hebt!

Op de eilanden

Wil je toch het gevoel hebben dat je er even helemaal tussenuit bent? Kies dan voor een verblijf op een van de Hollandse eilanden, dan ben je echt weg van de drukte en het voelt misschien zelfs alsof je niet helemaal in Nederland bent. Het echte vakantiegevoel wordt zo gegarandeerd. Ga lekker wadlopen of bezoek de zeehondencentra en leer meer over de natuur op een van, of misschien wel alle, eilanden.