Iedereen weet het, fashionable kleren voor mannen kopen is moeilijker dan voor vrouwen. Als je door de winkelstraten loopt dan zie je vrijwel alleen maar winkels gericht op vrouwen. De paar mannenwinkels die er dan zijn verkopen voornamelijk broeken en schoenen, maar echt veel bijzonders is het niet. Nu de zomer weer voor de deur staat en dit jaar hopelijk iedereen weer naar buiten kan en elkaar kan opzoeken, wil je als man er natuurlijk ook wel fashionable bijlopen. Daarom kan het verstandig zijn om niet in de winkel te winkelen, maar online je lot te zoeken. Hier is het aanbod mannenmode gewoon veel groter. Het is nog niet helemaal gelijk tussen mannen en vrouwen, maar je hebt als man in ieder geval wat meer keuze. Om de warme zomer modieus door te komen kun je als man wel een leuk stel shirts en shorts gebruiken. Twee merken die heel mooie mannen kleding verkopen maar niet zo bekend zijn nog zijn Quotrell en Iceberg. In deze blog vertel ik alles over deze merken, de kleding die ze verkopen, en hoe je die kleding kunt stijlen. Veel leesplezier!

De kleren van Quotrell voor een sportieve, volwassen uitstraling

Quotrell is een merk dat is opgericht door iemand die heel lang in het leger heeft gezeten. Daar komt de essentie van het merk dan ook vandaan: kleding moet comfortabel zitten, niet alleen mooi zijn. Dat de kleding ook nog eens mooi is is een goede bijkomstigheid. De pasvorm en materialen zijn zacht en comfortabel, en je kunt goed bewegen in de outfits. Het merk gebruikt alleen materialen die dat waarmaken, dus je materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Quotrell is een ideaal merk voor comfortabele kleren voor thuis of voor de warme zomerdagen. Ze maken veel shirts en shorts, die strakke designs hebben in aantrekkelijke kleuren. Maar het merk maakt ook vesten, bodywarmers, jassen, broeken en truien. De kleren zijn allemaal ontworpen voor een volwassen, stijlvol type. Dit vertaalt zich in mooie kleuren die niet schreeuwen, subtiele merkverwijzingen, volwassen pasvormen, fijne materialen en een strakke afwerking.

Iceberg werkt met iets meer print en kleurtjes

Het merk Iceberg is daarentegen iets speelser. De polo’s, truien en sneakers zijn neutraal, strak en sportief ontworpen. Maar hun collecties bevatten ook een paar eyecatchers, zoals een vrolijke trui met Mickey Mouse erop in allerlei vrolijke kleurtjes. Toch zijn de eyecatchers ook heel draagbaar, ze zijn niet te gek. Daarnaast heeft het merk ook veel zwembroeken. Deze zijn heel erg leuk, en zijn in verschillende printjes en kleuren verkrijgbaar. Het is een tof merk voor de man die graag een statement piece combineert met rustigere items. Het merk beschrijft hun stijl zelf als casual chic meets sportswear.