Verjaardagen, je kan er van houden of niet, maar een geschikt cadeau vinden kan soms behoorlijk wat stress opleveren. Je wil natuurlijk iets geven waar de persoon wel blij van wordt. En het is natuurlijk wel leuk om iets originelers te geven dan geld, wijn of een cadeaubon. In deze blog worden tips gegeven voor cadeau's die je kan kopen voor een verjaardag. 

Kaas

Heb je ooit gedacht aan een kaas cadeau? Misschien is kaas niet het eerste waar je aan denkt als je een verjaardagscadeau moet uitzoeken, maar er bestaan super veel verschillende soorten kazen die je cadeau kan geven. Zo kan je op de delekkerstekaas.nl veel verschillende soorten kazen vinden die je cadeau kan geven. Jong, oud, Nederlands of uit het buitenland, delekkerstekaas heeft het allemaal. Kaas is een ideaal verjaardagscadeau voor de personen die van borrelen houden of die van lekker eten houden. Het is ook ideaal om mee te nemen als snack bij de borrel als het feest in de middag gegeven wordt. Je maakt iedereen op de verjaardag blij ermee. 

Activiteit

Natuurlijk is het ook leuk om een activiteit als cadeau te geven. Maak een creatieve bon die de jarige kan inwisselen voor bijvoorbeeld een avondje naar de bioscoop, uiteten gaan of wellicht glowgolf. Je kan alles verzinnen. Houdt de jarige van een beetje avontuur? Dan kan je ook naar een pretpark gaan of gaan bungeejumpen. Je kiest gewoon een activiteit uit die goed bij de jarige past. Het leuke aan een activiteit cadeau geven is dat je ook echt een herrinering maak en dat blijft altijd in je geheugen hangen. 

Een cadeau zelf knutselen

Niks is zo leuk als een persoonlijk cadeau geven. Kan je goed tekenen? Maak een tekening? Maar ook de standaard cadeau's kan je opleuken. Ga je geld geven? Dan kan je bijvoorbeeld het op een leuke manier geven. Maak er een raadsel van en dat je dan iets kan openen. Of maak iets van karton en stop er het geld in. Of vouw je geld in hartjes en plak dat op een leuke zelfgeschreven verjaardagskaart. Houdt de jarige van sierraden? Dan kan je ook zelf een sierraad gaan maken. Het maken van sierraden kan best lastig zijn maar tegelijkertijd is het een ook leuke activiteit waar jij je mee bezig kan houden. Maak zelf een ketting, armband of een enkelbandje. Je kan het op veel verschillende manieren maken en het is vaak makkelijker dan verwacht. 

Heb jij een tip voor een origineel verjaardagscadeau?