Veel mensen kiezen tegenwoordig voor de benedenverdieping voor een harde, gladde vloer. Denk dan aan laminaat of PVC. Dat is natuurlijk erg praktisch en gemakkelijk schoon te maken. Maar wat veel mensen vergeten is dat deze harde, gladde vloeren niet direct zorgen voor gezelligheid. Want, hoe mooi de vloer ook is, je houdt altijd een soort galm in je woonkamer. Nu is dat in een woonkamer wel op te lossen met accessoires en raamdecoratie, maar boven, in de slaapkamers, is dat wel anders. Waarom zou je boven kiezen voor een koude, harde vloer? Kies eens voor een vloer van tapijttegel! Je kunt met een vloer van tapijttegel eindeloos combineren en de vloer precies zo maken als jij mooi vindt.

Wat is het grote voordeel van tapijttegel op de vloer?

Er zijn meerdere grote voordelen te noemen van een vloer van tapijttegel. Zo klinkt de kamer minder hol, is de vloer lekker warm aan je voeten en is de vloer, dankzij de individuele tapijttegel, goed schoon te houden. Je kunt één tapijttegel vervangen als er op de kinderkamer, een potje nagellak overheen is gegaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om één tapijttegel onder de kraan schoon te maken. Probeer dat maar eens met een kamerbreed tapijt!

Een tapijttegels restpartij kan de oplossing zijn

Wil je gewoon eens weten hoe het je bevalt om tapijt in huis te hebben? Dan kan een tapijttegels restpartij de oplossing zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken. Dat het hier om een restpartij gaat, wil niet zeggen dat het hier gaat om tapijttegels van mindere kwaliteit. Het grote voordeel van zo'n restpartij is dat je de tegels nog goedkoper kunt aanschaffen dan de reguliere tapijttegels. Wil je één tegel? Dat kan! Wil je 1.000 vierkante meter tegels? Dat kan ook! Het is alleen wel slim om even langs te gaan bij de showroom in Emmeloord.

Waarom naar de showroom in Emmeloord?

Je kunt alle tapijttegels natuurlijk gewoon online bestellen. Het gevaar is wel dat de kleuren van de tegels op je scherm net wat anders zijn dan de kleuren in het echt. Nu maakt dat niet zo gek veel uit als je de tegels als eerste aanschaft, maar wanneer je graag wilt dat je nieuwe vloer bij de bestaande gordijnen past, dan wil je wel helemaal zeker zijn van de kleur. Door langs te gaan in de showroom in Emmeloord zie je de kleuren precies zoals ze zijn. En wie weet welke ideeën je daar op doet!