Je moet als ouders  niets anders doen dan sprakeloos kijken naar jouw kinderen als ze  spelen met Schleich Farm World. Wat is nou mooier dan dat jouw kinderen nog helemaal op kunnen gaan in een boerderij wereld en er op hun manier in slagen het boerenbedrijf draaiende te houden. 

Heel erg goed voor de ontwikkeling van kinderen

Kinderen die spelen met Schleich Farm World? Juich het toe, want het  is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het is het vastpakken, voelen, bekijken en ontdekken van de boerderijdieren. Het is niet alleen het fraaie uiterlijk van de Schleich Farm World dat de kinderen zo aanspreekt, het is ook de wijze waarop de boerderijdieren aanvoelen. Kinderen gebruiken op die manier veel zintuigen als ze spelen en dat is onder meer goed voor de ontwikkeling van de creativiteit. Het is als ouders toch al mooi om te zien dat kinderen zich ook zonder een smartphone of een computer zich nog prima kunnen vermaken.

Laat de kinderen ongehinderd hun gang gaan met Schleich Farm World

 

Je kunt de kinderen ook gewoon hun gang laten gaan met de Schleich Farm Wold. Alle dieren en alle andere producten worden separaat gecontroleerd voor ze de fabriek verlaten. De dieren die  uiteindelijk dus in de slaapkamer van de kinderen terechtkomen, zijn van de beste kwaliteit en helemaal veilig.  Ze dienen te voldoen aan de strenge Duitse en aan de internationale normen. Schleich Farm World staat bekend als zeer veilig speelgoed.  Ook dat is een geruststellende gedachte voor ouders, die zich wat betreft speelgoed nog wel eens zorgen maken over de veiligheid. 

Meer dan alleen de Schleich boerderij wereld

De Schleich Farm World is een wereld waarin kinderen spannende avonturen beleven op de boerderij.  Ze doen er van alles en verruilen de bolderkar voor de mobiele farmstand en de kinderen maken kennis met  alle denkbare boerderijdieren. Uiteraard ontbreken ook de hond en de kat niet. Schleid biedt overigens meer dan alleen de boerderij wereld. Zo is de producent ook bekend van  de thema’s Wild Life, Horse Club, Dinosaurs en De Smurfen. Schlech biedt vooral veilig en verantwoord speelgoed, speelgoed dat de kinderen helpt om zich sneller te ontwikkelen. Je hebt zo geen kind aan jouw kinderen.

Uren vermaak en een snellere ontwikkeling

Speelgoed waarmee kinderen zich uren kunnen vermaken en waardoor ze zich ook nog eens ontwikkelen. Dat is wat Schleich te bieden heeft. Een aanrader voor ouders die pas genieten als hun kinderen ook genieten. Bovendien is geen enkele andere speelgoed soort zo grondig gecontroleerd op veiligheid.