De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de corona-maatregelen worden langzaam maar zeker opgeheven. Kortom: een mooie tijd om erop uit te gaan. Misschien niet meteen in een vliegtuig naar een ver oord (daar is de globale toestand toch nog iets te ernstig voor). Gewoon in ons mooie Holland op de fiets is echter minstens net zo leuk. Nederland kent immers een grote varieteit aan verschillende landschappen. In het zuiden zijn er de Limburgse heuvels. In het oosten is er het natuurschoon van de Veluwe. In het noorden zijn er Friese vissersdorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. En tot slot is het westen het gebied van polders, koeien en slootjes. Persoonlijk heb ik niet echt een favoriet terrein in Nederland. Iedere omgeving heeft zijn eigen charme. Nu je hopelijk al wat inspiratie hebt opgedaan over de omgeving waarin je gaat fietsen, zal ik ook nog een tip geven over welke fiets hiervoor geschikt is.

Een stadfiets die niet alleen geschikt is voor de stad

Op Fietsvoordeelshop vind je een uitgebreid assortiment dat betrekking heeft op de Stadsfiets dames. Laat je echter niet van de wijs brengen door de naam 'stadsfiets'. Deze fietsen zijn namelijk voor nagenoeg ieder terrein geschikt (behalve voor modderige bospaadjes). Zo kun je je stadsfiets dames aan laten passen op de omgeving waarin je fietst. Gebruik je hem voornamelijk in de stad? Dan is een stadsfiets dames met drie versnellingen waarschijnlijk al voldoende. Ploeter je iedere dag door onstuimige zeewind in de kustprovincies? Dan is wellicht een stadsfiets dames met zeven versnellingen meer geschikt, of een elektrische fiets!

Andere eigenschappen van een stadsfiets dames bij Fietsvoordeelshop

Naast de verschillende mogelijkheden qua versnellingen of elektrische hulp bij het trappen, hebben de stadsfietsen voor dames op Fietsvoordeelshop nog andere kenmerken. Zo verschijnen ze met een dichte kettingkast. Dit zorgt ervoor dat de ketting beschermd is tegen alle schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor is er niet veel onderhoud nodig. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabele stadsfiets dames, maar een sportieve fiets is eveneens mogelijk. Het verschil zit hem bijvoorbeeld in de zithouding. Op de sportieve fiets zit je meer in een aerodynamische houding, bij de comfortabele fiets zit je lekker rechtop. Ook onderscheidt de sportieve fiets zich door een stuk lichter te zijn dan de comfortabele fiets. Hierdoor kunt u meer snelheid maken. Welke fiets u ook prefereert, bij Fietsvoordeelshop is er voor elke wens een stadsfiets dames op maat!