Nederland gaat steeds verder open. Na onze snelle heropening worden nu de touwtjes weer wat strakker aangetrokken, maar het lijkt erop alsof we permanent steeds meer mogen. Dit is voor vele een enorme opluchting. Ik denk dat iedereen het thuiswerken flink zat is geworden. Niemand kijkt uit naar nog een jaar in hun “thuiskantoor”. Eindelijk wat minder zoom-calls, schreeuwende kinderen op de achtergrond, en haperend internet. Ik mag zelf twee dagen in de week naar werk. Dit geeft mij al een stuk meer rust en vrijheid. Er zijn nu gewoon twee dagen in de week waarbij ik eventjes niet in de hectiek van thuis zit. Opvallend genoeg had één van mijn collega’s wat meer moeite met het werken op kantoor. Hij raakte namelijk weer bezorgd over letselschade. Als je fysiek op locatie werk is de kans op een ongeval natuurlijk groter dan wanneer je alles vanachter de laptop doet. Weet u hoe goed u wordt geholpen als u betrokken raakt in een bedrijfsongeval?

 

Hulp bij een ongeluk

Het bedrijf waar ik bij werkt heeft dit goed geregeld. Als één van mijn collega’s, of ik, betrokken raakt bij een ongeval wordt letselschade advocaat Rotterdam ingehuurd. Letselschade advocaat Rotterdam helpt met verschillende zaken, het belangrijkste hiervan is het krijgen van een volledige financiële vergoeding. Letselschade advocaat Rotterdam helpt ons met deze vergoeding op twee manieren. Allereerst zorgen ze ervoor dat de ziektekosten volledig worden vergoed. Deze komen dan voor de rekening van de verantwoordelijke van het ongeluk. Ten tweede zorgen ze ervoor dat je ook een financiële compensatie krijgt voor alle werkuren die je hebt gemist. Werkt u bijvoorbeeld op uur-basis dan kan het ontzettend duur zijn om meerdere maanden niet te kunnen werken. Al snel mist u duizenden euro’s. Bij ons zorgt letselschade advocaat Rotterdam ervoor dat wij hiervoor worden gecompenseerd.

 

Hoe is het bij u geregeld?

Ik sprak hier laatst ook over met een aantal vrienden. Hij zei dat hij maar eens ging zoeken op  letselschade Zwolle. Hij wilde ook wel eens weten hoe goed hij gedekt wordt. Het is dan ook belangrijk dat je hier zelf informatie over vindt, vraag het desnoods aan uw werkgever. Het kan altijd voorkomen dat we betrokken raken in een bedrijfsongeval. De fysieke schade is dan al vervelend genoeg. Financieel horen wij als slachtoffer geen schade op te lopen. Daarom raad ik het iedereen aan hoe goed u gedekt wordt als u betrokken raakt in een bedrijfsongeval. U weet nu in ieder geval wat een letselschade advocaat allemaal voor u kan doen.