Heb je net een nieuw huis gekocht en twijfel je nog over de inrichting? Begrijpelijk, want het bepalen van een inrichting is namelijk heel ingewikkeld. Op het gebied van interieur is er natuurlijk veel mogelijk en zijn er veel opties. De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een modern interieur en voor andere ziet dit er juist saai uit. Veel mensen willen namelijk meer groen in hun woning en een groen interieur is hiervoor perfect. Als je een woning groen wilt inrichting, is het van belang dat je gebruik maakt van kamerplanten. Kamerplanten zijn ideaal voor in je woning en brengen diverse voordelen met zich mee. Ze zorgen onder andere voor een betere luchtkwaliteit en verminderen de hoeveelheid insecten in je woning. Maar welke kamerplanten kies je? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er meer over te weten komt.

Ficus kamerplant

Op het gebied van kamerplanten heb je altijd natuurlijk veel keuze. Anno 2022 zijn er veel nieuwe kamerplanten populair en is de ficus kamerplant daar een van. De ficus kamerplant wordt veel gebruikt in nieuwe woningen en ziet eruit als een boom. De plant komt oorspronkelijk uit Afrika en deze boom kan tot wel 2 meter hoog worden. Dit is natuurlijk soms moeilijk, maar de meeste woningen hebben hier genoeg ruimte voor. De ficus kamerplant is ideaal als je je woning een Afrikaanse look wilt geven. Het wordt gezien als een XL plant en dit komt doordat de plant heel groot is. Ook heeft de plant weinig onderhoud nodig, maar heeft hij wel veel water nodig. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig blijft en doe dit vooral goed in de zomer. Alleen op deze manier kan de plant overleven en blijft de plant goed ontwikkelen.

Pachira aquatica kopen

Pachira aquatica kopen is ook een goed idee als je een groene inrichting wilt. De pachira aquatica is namelijk een prachtige plant en past goed bij iedere inrichting. Het wordt ook wel de geldboom genoemd en verbetert de luchtkwaliteit in je woning goed. Ook heeft deze plant weinig onderhoud nodig en hoef je deze eenmaal in de 3 weken water te geven. Zet de plant altijd bij het raam, zodat deze genoeg daglicht kan krijgen. Je kunt deze plant eenvoudig bestellen via het internet bij diverse aanbieders. Zoek naar een geschikte aanbieder en bestel hier de planten die je nodig hebt.