Het leasen van een auto wordt voor veel mensen steeds normaler. Dankzij een lease is het mogelijk om te rijden in een auto die je niet eens in het bezit hebt. Dat zorgt bij veel mensen voor voordelen. Vooral op financieel vlak vinden mensen het leasen van een auto een prettige keuze. Wanneer je een eigen auto hebt waar je in rijdt moet je rekening houden met verschillende soorten kosten. Zo zal je de belastingen en verzekering moeten betalen. Daarnaast is het onderhoud van de auto vaak ook een vervelende kostenpost. Wanneer je echter kiest voor een leaseauto zullen al deze kosten bij het totale bedrag inbegrepen zijn. Velen vinden dat prettiger en dat is dan ook waarschijnlijk een van de voornaamste redenen waarom het leasen van auto’s populairder aan het worden is. 

 

Kies een shortlease

Toch is er vaak een specifiek onderdeel dat mensen tegenhoudt om niet altijd te kiezen voor het leasen van een auto. In de meeste gevallen is dat de duur van het leasen. Om en auto te kunnen leasen moet je een contract tekenen. Veel leasemaatschappijen vinden het daarbij prettig om de auto voor een zo lang mogelijke termijn te leasen. Zo zal er bijvoorbeeld minder geregeld hoeven te worden omtrent het leasen van de auto. Wanneer je echter een contract voor vijf jaar moet tekenen is dat een best lange periode. Daarom is het goed om te weten dat je nu ook kan kiezen voor een shortlease. Dankzij de short lease is het mogelijk om de voordelen van het leasen te ervaren, zonder dat je lang vast zal zitten aan een contract. 

  

Zakelijk leasen 

Shortleasen kan je voor een kortere termijn regelen. Zowel als particulier, maar ook als bedrijf is het mogelijk om te kiezen voor een shortlease. Een shortlease zakelijk is een zeer interessante optie voor bedrijven. Zeker wanneer je als bedrijf veel werkt met projecten is het handig om gebruik te maken van de shortlease auto’s. Tijdens projecten zijn medewerkers vaak voor een bepaalde tijd bezig in een specifiek gebied. Wanneer je dus weet dat meerdere medewerkers in het bedrijf voor een project aan de slag moeten gaan is het handig om met een shortlease wagen te zorgen voor een extra bedrijfsauto voor een kortere periode. Met de minimale tijd van een maand is het met de shortlease mogelijk om auto’s binnen het bedrijf voor een prettige periode te leasen. Zo helpt de shortlease jouw bedrijf op een handige wijze.