Je hebt vast al gemerkt dat er ontzettend veel auto's zijn in ons kleine landje. Deze auto's nemen parkeerplekken in, staan in de file en belasten het milieu door uitlaatgassen. Het is dus de hoogste tijd om daar een oplossing voor te zoeken. Je hoeft daar zelf niet over na te denken, dat hebben de mensen van Greenwheels al gedaan. Je kunt gebruik maken van car sharing en dus je eigen auto de deur uit doen. Met car sharing bespaar je direct op je uitgaven. Je hoeft geen verzekeringen meer te regelen en ook de wegenbelasting komt niet meer voor jouw rekening. Je hoeft geen afspraak te maken met de garage voor periodiek onderhoud en ook de APK kun je aan je voorbij laten gaan. Car sharing van Greenwheels is heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Car sharing is voor iedereen geschikt

Of je nu alleen af en toe je boodschappen met de auto wilt doen, op familiebezoek wilt in een ander deel van het land, incidenteel voor zaken veel kilometers moet afleggen of een lang weekend weg wilt, je kunt gebruik maken van car sharing. Zakelijk auto huren bij Greenwheels is geschikt voor iedereen. Dus ook als je een startende ondernemer bent of ZZP'er. Dat is goed nieuws! Want als ZZP'er of startende ondernemer is het haast onmogelijk om een auto aan te schaffen of te leasen. En waarom zou je dat doen als er gewoon een auto bij jou in de buurt beschikbaar is.

De kracht van Greenwheels

In veel steden en op de grotere NS-stations staan Greenwheels auto's voor je klaar. Dit maakt dat je echt geen eigen auto meer nodig hebt. Wist je dat één Greenwheels deelauto tot wel 11 auto's kan vervangen? Het is natuurlijk wel zaak dat je goed plant. Wil je perse de auto bij jou in de straat gebruiken? Dan moet je deze op tijd reserveren zodat je zeker weet dat je niet misgrijpt. Is de auto bij jou in de straat niet beschikbaar? Dan kun je in de app zien waar nog meer deelauto's staan.

Hou het netjes!

Er zijn een paar basisregels die in acht moeten worden genomen. Het is niet jouw eigen auto, dus hou 'm netjes voor de volgende gebruiker. Staat de tank op een kwart vol? Dan is het jouw beurt om te tanken. Je vindt de tankpas in de boardcomputer. Natuurlijk zorg je ervoor dat je de auto op tijd weer terugzet. Eventuele bekeuringen zijn voor jouw rekening.