Een auto leasen is de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat het een betaalbaarder en flexibeler alternatief kan zijn dan een auto kopen. Maar met zoveel verschillende auto's op de markt kan het lastig zijn om te weten welke u moet leasen. Een auto leasen kan een geweldige manier zijn om geld te besparen, omdat u alleen betaalt voor de afschrijving van de auto in de loop van het leasecontract. Het kan ook een goede manier zijn om een auto te kopen die u zich misschien niet direct kunt veroorloven. Zorg ervoor dat u uw onderzoek doet voordat u een lease-overeenkomst tekent, want er zijn enkele valkuilen die u wilt vermijden. Om u een snel overzicht te geven van de auto's waarnaar veel vraag is als het gaat om leasing, hebben we een top 5 samengesteld met de meest geleasde auto's van nu.

Hier is de top 5 van meest geleasde auto's van nu (en waarom ze zo populair zijn):

1. BMW 3-serie

De BMW 3-serie is een populaire keuze om te leasen, omdat het een stijlvolle en goed presterende auto is. Hij is ook relatief betaalbaar, waardoor het een goede optie is voor wie een premium auto wil leasen zonder compleet failliet te gaan.

2. Mercedes-Benz C-Klasse

De Mercedes-Benz C-Klasse is een andere populaire optie voor wie een premium auto wil leasen. Hij is iets duurder dan de BMW 3-serie, maar biedt een luxueuze en comfortabele rit.

3. Audi A4

De Audi A4 is een andere geweldige optie voor wie een premium auto wil leasen. Hij is qua prijs vergelijkbaar met de BMW 3-serie en de Mercedes-Benz C-klasse, maar biedt iets betere prestaties en een lager brandstofverbruik.

4. Volvo S60

De Volvo S60 is een goede keuze voor wie een veilige en betrouwbare auto wil leasen. Het is niet zo flitsend als sommige van de andere auto's op deze lijst, maar het is een geweldige optie voor degenen die een auto willen waar ze op kunnen vertrouwen.

5. VW Golf

De VW Golf is een goede keuze voor wie een praktische en betaalbare auto wil leasen. Het is niet zo luxe als sommige van de andere auto's op deze lijst, maar het is een geweldige optie voor degenen die een betrouwbare en betaalbare auto willen.

Zo, dat waren ze dan! Dit zijn de top 5 meest geleasde auto's van nu. Als u een auto wilt leasen, is elk van deze auto's een goede optie. Zorg er wel voor dat je je onderzoek doet en verschillende leaseovereenkomsten vergelijkt voordat je iets ondertekent. Nu een auto zakelijk leasen? Bij lease.auto vind je altijd een goede lease auto voor elke afstand.