Honderden gingen u voor

Alles online geregeld

Elk moment tussentijds aanpasbaar

Gratis creatie vanaf uw PDF

Bladerproduct van het jaar

Ook per e-mail te versturen

Makkelijk en goedkoop publiceren

Probeer het gratis 3 dagen uit

Geen software nodig

Direct digitaal bladeren

Methodes van het publiceren op uw website


Methode 1: Direct bladerbaar binnen uw website


Bij deze methode ontvangt u van Bladerbrochure een regel code die u in de HTML code van uw website kunt plaatsen. U kunt zelf de breedte van de brochure bepalen. De bladerbrochure is direct zichtbaar EN bladerbaar vanuit uw website. Indien de browser van de bezoeker dat toelaat kan de brochure vergroot worden naar fullscreen


Methode 2: Afbeelding met link


Bij deze tweede methode ontvangt u wederom een stukje code die u in de HTML code van uw website kunt plaatsen. De cover van uw brochure wordt dan weergegeven op uw website. Indien de bezoeker hierop klikt wordt de bladerbrochure automatisch geopend in een nieuw venster.

Methode 3: Tekst met link


Bij deze methode ontvangt u wederom een stukje code die u in de HTML code van uw website kunt plaatsen. Binnen uw website kunt u een tekstlink plaatsen naar de bladerbrochure. Indien de bezoeker hierop klikt wordt de bladerbrochure automatisch geopend in een nieuw venster.


Methode 4: Linken vanuit E-mail, CMS, e.d.


Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een link te maken vanuit uw content management systeem (CMS) of vanuit een e-mail. Of welk programma u maar wenst. De link ziet er zo uit, maar kunt u verbergen achter een eigen tekst of afbeelding:

http://www.bladerbrochure.nl/brochure/code/code9K73Xh6Km58q726fuvF2334Ub_gCGA

Bladerbrochure - digitaal leesgemak! Een onderdeel van SiteSpirit (c) Copyright 2009