Probeer het gratis 3 dagen uit

Geen software nodig

Bladerproduct van het jaar

Honderden gingen u voor

Alles online geregeld

Elk moment tussentijds aanpasbaar

Makkelijk en goedkoop publiceren

Gratis creatie vanaf uw PDF

Ook per e-mail te versturen

Direct digitaal bladeren

Hoe werkt bladerbrochure

Bladerbrochure werkt geheel geautomatiseerd. Het enige dat u nodig heeft is een PDF document van uw brochure, handleiding of ander document. Bij voorkeur n PDF met alle pagina's daarin verwerkt. Geen spreads, snijranden of paskruizen.

Stuur uw PDF document via upload naar Bladerbrochure

Kies in het menu voor 'Creer nieuwe brochure', hier kunt u uw brochure naar ons systeem versturen (uploaden). Indien uw document uit meerdere losse PDF bestanden bestaat kunt u meerdere bestanden selecteren door middel van de knop 'bladeren/browse', en in een keer uploaden. Het is ook mogelijk om losse bestanden te zippen en als ZIP bestand te versturen. Zodra u klaar bent met het selecteren van de bestanden klikt u op de knop 'Verstuur bestand(en)'. De upload start en u krijgt een scherm te zien met de status van uw upload. Sluit dit venster niet totdat het proces beindigd is. U kunt natuurlijk wel in een ander venster wat anders doen :)

Uw brochure wordt automatisch gegenereerd

Nadat uw bestanden succesvol zijn ontvangen worden deze door ons systeem op de achtergrond verwerkt. Op het moment dat het upload-status venster klaar is kunt u dus gewoon weer over onze site surfen. In de linkerkolom kunt u de status van uw brochure bekijken. De huidige pagina zal daar zichtbaar zijn. Afhankelijk van de complexiteit en het aantal pagina's van uw brochure, kan dit proces enkele seconden tot enkele minuten duren.

Uw kunt uw bladerbrochure direct bekijken en eventueel publiceren

Uw nieuwe pagina zal zichtbaar zijn onder 'Mijn brochures' en u kunt hierop klikken om deze te bekijken. De brochure is alleen voor u zichtbaar. Indien u de brochure op uw website wilt plaatsen klikt u op de knop 'Publiceren'.

Er zijn diverse methodes voor publiceren, klik hier
Bladerbrochure - digitaal leesgemak! Een onderdeel van SiteSpirit (c) Copyright 2009