Geen software nodig

Makkelijk en goedkoop publiceren

Direct digitaal bladeren

Honderden gingen u voor

Probeer het gratis 3 dagen uit

Alles online geregeld

Elk moment tussentijds aanpasbaar

Bladerproduct van het jaar

Ook per e-mail te versturen

Gratis creatie vanaf uw PDF

Veel gestelde vragen (FAQ)

 
Hoe kan ik mijn brochure door bladerbrochure laten maken?
 
Bladerbrochure is geheel geautomatiseerd proces. U kunt een PDF van uw brochure uploaden en uw brochure wordt gratis gecreerd. Pas als u hem wilt gaan publiceren betaald u een gering bedrag per week, maand of jaar.
 
Hoe kan het dat het maken van mijn brochure gratis is, terwijl het elders honderden Euro's kost?
 
Wij rekenen geen kosten voor het maken van uw brochure, doordat wij het creatie proces geautomatiseerd hebben. Daarnaast zijn wij van mening dat het ook mogelijk moet zijn een brochure voor kortere periode te publiceren.
 
Hoe kan ik de brochure op mijn website plaatsen?
 
Via de menu optie 'Mijn brochures' kunt u uw brochure openen. Onder het knopje 'Publiceer' krijgt u daar instructies voor. Er zijn verschillende manier om uw brochure op uw website te plaatsen, klik hier voor meer info
 
Wat kost het om mijn brochure te publiceren?
 
Dit is afhankelijk van 'de periode' dat u uw brochure publiceert. Des te langer, des te goedkoper.
 
Is het mogelijk om een eenmaal gepubliceerde brochure te wijzigen?
 
Ja, u kunt online, op elk gewenst moment, uw bladerbrochure vervangen door een nieuwe. Zo kunt u bijvoorbeeld wekelijks een nieuwe versie plaatsen, zonder steeds opnieuw te hoeven betalen!
 
Aan wat voor voorwaarden moet mijn PDF voldoen?
 
Bladerbrochure kan overweg met vele soorten PDF bestanden. U kunt bestanden uploaden tot 200Mb. Ook kunt u meerdere bestanden uploaden 1 voor 1 of in een zogenaamd ZIP bestand. Er zijn echter 2 belangrijke punten waar u op dient te letten:
- De PDF moet opgemaakt zijn per pagina, dus niet met spreads - De PDF mag geen snijranden of paskruizen bevatten
 
Wat is een PDF?
 
PDF is een universele bestandsindeling waarmee lettertypen, afbeeldingen en lay-out van elk willekeurig brondocument behouden blijven, ongeacht het programma of het platform waarmee het document werd gemaakt.[meer info]
 
Ik heb mijn document in een ander formaat, bijvoorbeeld Word, wat nu?
 
U kunt uw document gemakkelijk omzetten naar PDF. Op veel besturings systemen is al een printer-driver genstalleerd hiervoor. U print simpelweg uw document naar deze 'printer' en uw PDF wordt gemaakt. Indien u niet over zo'n virtuele PDF printer beschikt, kunt u deze op internet vinden. Bijvoorbeeld bij WinPDF
 
Ik heb wel een brochure, maar geen bruikbare PDF?
 
Vraag aan degene die uw brochure gemaakt heeft om een PDF bestand te creeren geschikt voor internet. Let op dat hier soms hoge bedragen voor gevraagd worden, terwijl het een klein klusje is. Indien u een PDF heeft die niet goed om te zetten is, neem dan contact met ons op.
 
Is de hosting van de brochure inbegrepen?
 
Ja, bij de publiceer kosten is het hosten inbegrepen. Dit is op basis van Fair-Use.
 
Kan ik mijn brochure ook ergens anders hosten?
 
Nee dat is niet mogelijk. Wij voorzien u echter van de juiste codes om uw bladerbrochure binnen uw site te integreren. Het valt de bezoeker dus niet op dat de brochure van een andere plek komt dan uw website.
 
Kan ik vanuit de Bladerbrochure naar websites linken?
 
Ja, links in de PDF blijven ook in Bladerbrochure werken. Een link wordt ge-activeerd door middel van dubbel-klikken.
 
Wat bedoelen jullie met fair-use?
 
De bladerbrochure is bedoeld voor kleinere tot middelgrote bedrijven/websites. Daar gaan we vanuit dat de bladerbrochure tussen de 10 tot 100 keer per dag opgevraagd wordt. Als dit een korte periode wat meer is, doen we hier absoluut niet moeilijk over. Indien u uw bladerbrochure voor een groot publiek wilt publiceren, neem dan contact met ons op.
 
Ik heb heel veel brochures die ik wil publiceren, hebben jullie daar speciale voorwaarden voor?
 
Ja, indien u meer dan 10 brochures gedurende langere periodes wilt publiceren, komt u in aanmerking voor een speciale korting. Neem hiervoor contact met ons op.
 
In het midden van de pagina's zou ik graag geen schaduw plaatsen, kan dat?
 
Ja, door een # (hekje) voor de naam van de brochure te plaatsen, zal de schaduw niet worden weergegeven. U kunt de naam van de brochure veranderen door bewerk brochure te kiezen.
Bladerbrochure - digitaal leesgemak! Een onderdeel van SiteSpirit (c) Copyright 2009